Makkarakastike
Perinteinen makkarakastike valmistuu erittäin nopeasti arkiruuaksi. Tämäkin resepti vain n. 1,40€/annos*.
- 5 annosta
- alle 30 min
- 126 kcal / 100 g
Ainekset
5 annosta
- 1pkt(580 g)HK Sininen lenkkimakkaraa
- 2(200 g)sipulia
- 2rkljuoksevaa rasvaseosta
- 3rklvehnäjauhoja
- 5dlvettä
- 1tlk(2 1/2 dl)Valio Kippari ruokakermaa tai
- muuta maustettua ruokakermaa
- 1rklPirkka sinappia, makea
- ripausmustapippuria
- TAKAISIN
Valmistus
alle 30 min- Suikaloi kuorittu makkara. Hienonna sipulit. Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti rasvassa. Ripottele pinnalle jauhot. Siirrä pannu kuumalta levyltä ja sekoita joukkoon vesi. Siirrä pannu takaisin levylle, kaada joukkoon ruokakerma ja mausta kastike. Keitä kastiketta 5-10 minuuttia.
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta ja salaattia.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat
Ravintosisältö per 100 g
- 126 kcal529 kJ
- proteiinia3,75 g
- hiilihydraatteja5,25 g
- rasvaa9,96 g
Lisätietoa reseptistä
TAKAISIN
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti