Vanhanajan makaronivelli
15 min, josta valmisteluaika 5 min
noin 4:lle
1 | l | maitoa |
n.2 | dl | Myllyn Paras Makaronia |
tai Kaura Makaronia | ||
1 | rkl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
1 | rkl | sokeria |
½-1 | tl | suolaa |
(nokare voita) |
Valmistusohje
Kiehauta maito teflon-kattilassa, lisää makaronit, anna kiehahtaa ja sen jälkeen hiljalleen kypsyä ainakin 8 min. Sekoita vehnäjauhot pieneen tilkkaan maitoa tai voihin ja lisää suurus sekoittaen velliin.
Anna kypsyä vielä n. 5 min. Perinteisessä makaronivellissä makaronit on keitetty selvästi hyvin pehmeiksi. Ota kattila pois liedeltä ja mausta sokerilla ja suolalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti