sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

MUNAKAS

AINEKSET

2 annosta
4
kananmunaa
4 rkl (0,6 dl)
¼ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria tai valkopippuria
2 rkl

OHJE

  1. Aloita munakkaan valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa haarukalla vatkaten. Lisää joukkoon maito ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää Oivariini. Anna sen ruskistua hiukan.
  2. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
  3. Laita kansi munakkaan päälle ja anna hyytyä/kypsyä hetki. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
  4. Tarjoa munakas välipalana tai salaatin kera pikkuateriana.
Vinkki

VINKKI

Voit valmistaa munakkaan myös pienessä (Ø 20 cm) paistinpannussa, jolloin saat kaksi valmista annosmuna








TAKAISIN


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti