AINEKSET
2 annosta
4 |
kananmunaa
|
4 rkl (0,6 dl) | |
¼ tl |
suolaa
|
ripaus |
mustapippuria tai valkopippuria
|
2 rkl |
OHJE
- Aloita munakkaan valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa haarukalla vatkaten. Lisää joukkoon maito ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää Oivariini. Anna sen ruskistua hiukan.
- Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
- Laita kansi munakkaan päälle ja anna hyytyä/kypsyä hetki. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
- Tarjoa munakas välipalana tai salaatin kera pikkuateriana.
VINKKI
Voit valmistaa munakkaan myös pienessä (Ø 20 cm) paistinpannussa, jolloin saat kaksi valmista annosmunaTAKAISIN
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti